מבשלת נגב החלה את דרכה בשנת 2005, כמבשלה ביתית מהראשונות בארץ. כבר בשלב זה זכו הבירות המיוחדות להכרה בכל הארץ. הביקוש הגדל והולך לבירות מיוחדות הובילו להקמת המבשלה הראשונה בשנת 2008 בקרית גת. כיאה למבשלת בוטיק, ייצור הבירה נעשה באופן אישי תוך כדי הקפדה על כל הפרטים הקטנים של שלבי הייצור, המילוי והאחסון. בירות האיכות של מבשלת נגב ממשיכות לצבור קהל נאמן ולזכות להכרה מקצועית בארץ ובעולם. המבשלה זכתה פעמיים רצוף בתואר המבשלה הטובה ביותר בישראל על-ידי האתר הבינלאומי הנחשב Ratebeer, בשנים 2012 ו- 2013.
עולם הבירה הישראלית עברה דרך ארוכה מימי "נשר". עשרות מבשלות ומאות מותגי בירה מקומיים התחילו לצמוח בישראל והקהל לא חסך באהבה שלו למשקה הכשות. אבל בישראל, כמו בישראל לא תמיד קל, הזירה מצומצמת וריבוי המתחרים בגודל שוק קטן מצריך עבודת בידול מורכבת. שזירת הנרטיב הישראלי עם הבירה הבוטיקית בא לידי ביטוי בשפה, בצבעים ובמסרים שבחרנו בכל נק' מפגש של המותג עם הלקוח.
חיזוק הנוכחות במדיה הדיגיטלית, ומיצוב בירה נגב, בקרב חובבי הבירה ומביני עניין בישראל הייתה משימה מעניינת, מאתגרת ותוססת. מיטב חלוצי ספאנק באו להפריך את השממה בזירת הבירות הישראליות ועל הדרך מצאנו את עצמנו חולצים פקקים מבקבוקי נגב קרירים.
מבשלת נגב החלה את דרכה בשנת 2005, כמבשלה ביתית מהראשונות בארץ. כבר בשלב זה זכו הבירות המיוחדות להכרה בכל הארץ. הביקוש הגדל והולך לבירות מיוחדות הובילו להקמת המבשלה הראשונה בשנת 2008 בקרית גת. כיאה למבשלת בוטיק, ייצור הבירה נעשה באופן אישי תוך כדי הקפדה על כל הפרטים הקטנים של שלבי הייצור, המילוי והאחסון. בירות האיכות של מבשלת נגב ממשיכות לצבור קהל נאמן ולזכות להכרה מקצועית בארץ ובעולם. המבשלה זכתה פעמיים רצוף בתואר המבשלה הטובה ביותר בישראל על-ידי האתר הבינלאומי הנחשב Ratebeer, בשנים 2012 ו- 2013.
עולם הבירה הישראלית עברה דרך ארוכה מימי "נשר". עשרות מבשלות ומאות מותגי בירה מקומיים התחילו לצמוח בישראל והקהל לא חסך באהבה שלו למשקה הכשות. אבל בישראל, כמו בישראל לא תמיד קל, הזירה מצומצמת וריבוי המתחרים בגודל שוק קטן מצריך עבודת בידול מורכבת. שזירת הנרטיב הישראלי עם הבירה הבוטיקית בא לידי ביטוי בשפה, בצבעים ובמסרים שבחרנו בכל נק' מפגש של המותג עם הלקוח.
חיזוק הנוכחות במדיה הדיגיטלית, ומיצוב בירה נגב, בקרב חובבי הבירה ומביני עניין בישראל הייתה משימה מעניינת, מאתגרת ותוססת. מיטב חלוצי ספאנק באו להפריך את השממה בזירת הבירות הישראליות ועל הדרך מצאנו את עצמנו חולצים פקקים מבקבוקי נגב קרירים.
Spank Creative © 2021